Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، لیلا رئیسی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در طول سالهای اخیر ما شرایطی به سختی روزهای جاری نداشتیم که حیات کانون وکالت را در معرض خطر قرار داده است.

وی افزود: آیین نامه اجرایی اصلاحی قوه قضاییه و طرح تسهیل صدور مجوز کسب و کارها که کلیات آن در مجلس تصویب شد، دو چالشی است که به با آن روبروشدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کانون وکلای اصفهان  با انتقاد از تلقی کسب و کار از حرفه وکالت که با اساس و ذات این نهاد غیر تجاری و غیر اقتصادی در تعارض است، ابراز کرد:  باید توجه کنیم که ‏مهم ترین هدف در مشاغل تجاری کسب سود است در حالیکه در نهاد وکالت هدف احقاق حقوق اشخاص است و با این قوانین این گونه تلقی می شود که ‏جان، مال و حیثیت مردم بستری برای چانه زنی و تلاش وکلا برای کسب درآمد است.

نهاد وکالت اگر زیر مجموعه مشاغل کسب و کار باشد فاجعه بزرگی اتفاق می افتد

وی با بیان اینکه ‏نهاد وکالت اگر زیر مجموعه مشاغل کسب و کار باشد فاجعه بزرگی اتفاق می افتد و ترویج این نوع تلقی تنها به ضرر خود مردم است، گفت: ما همیشه بیان داشته‌ایم که قاضی و وکیل در محاکم قضایی دو بال فرشته عدالت هستند.

رئیسی با تاکید بر اینکه در قوانین معتبر وکالتی تاکید شده که وکلا باید مطابق قانون از حقوق موکلان خود دفاع کنند،  گفت: گرفتن حق الوکاله در بازه های زمانی مختلف نشان می دهد که وکلا به وظیفه دفاع از حقوق موکلان خود به درستی عمل می کنند.

وی اضافه کرد: چالش دیگر ما این است که بر اساس همین تلقی غلط در تلاش برای حذف مراحل پذیرش کارآموزان هستند که این امر بدین معناست که افراد بدون توانمندی های علمی وارد این حرفه شده و مجوز وکالت بگیرند.

وکلا قبل از دریافت مجوز ۱۸ ماه کارآموزی سخت را طی می‌کنند

رییس کانون وکلای اصفهان  با بیان اینکه وکلا قبل از دریافت مجوز ۱۸ ماه کارآموزی سخت را طی می‌کنند، اضافه کرد: صلاحیت این افراد به سختی احراز می‌شود و بعد جان و مال مردم به دست آنها سپرده می‌شود اما بر اساس این طرح شرکت در آزمون و کسب نمره ۷۰ درصد شرط دریافت مجوز وکالت است که گاه نمره شش یا هفت حاصل می شود.

وی اضافه کرد: سوال ما این است که چطور در مدارس و دانشگاه ها  حدنصاب نمرات تعیین می شود اما برای وکالت دادگستری نیاز به این کف نیست؟!

رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان با بیان اینکه بالاترین ظرفیت پذیرش وکلا در سال‌های اخیر ۲۲۰ نفر بوده است، ادامه داد: این در حالی است که طرح کسب و کار همه اینها را نادیده می گیرد و در یک دوره دو هزار نفر برای طی دوران کارآموزی مراجعه می‌کنند؛آیا محاکم و مراکز دادگستری ظرفیت حضور فیزیکی این افراد را دارد؟.

وی ادامه داد: سوال ما این است که آیا نظر کانونهای وکلا را که متولیان تخصصی امر هستند سوال کردید، آیا نظر مراجع قضایی را پرسیدید؛ چگونه ممکن است طرحی در مجلس مطرح اما از افراد درگیر در این امر نظری اخذ نشود.

رئیسی با اشاره به اینکه بر اساس ماده ۲۲ لایحه قانونی استقلال کانون‌های وکلا هر گونه هر نوع تنظیم، اصلاح و تغییر لایحه قانونی استقلال از اختیارات کانون های وکلاست، گفت: قوه قضاییه در این ارتباط اصلاحاتی انجام داده که به هیچ وجه مصالح دیده نشد و ما در نهایت ما با آیین نامه ای مواجه شدیم که بخش های تغییر کرده

وی در ادامه با بیان اینکه ما مخالف حذف آزمون وکالت هستیم، گفت: این امر وکلا را از تخصصی بودن دور می‌کند و ما حتماً آزمون ۱۴۰۰ را همچون سالهای قبل برگزار خواهیم کرد.

اساس کانون وکلا حمایت از حقوق عامه است

رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان با اشاره به اینکه اساس کانون وکلا حمایت از حقوق عامه است، گفت: یکی از اصلی‌ترین ارکان کانون وکلا شعبه معاضدت کانون وکلا است که بدون محدودیت، وکالت‌های تسخیری و معاضدتی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه انعقاد تفاهم‌نامه حقوق عامه بین کانون وکلا، دانشگاه آزاد اسلامی و دادگستری اصفهان منعقد شده است، گفت: در این تفاهم‌نامه پرداختن به حقوق عامه از جمله وضعیت آب اصفهان و حقوق کشاورزان در دستور کار است.

‏رئیسی تصریح کرد: در راستای این تفاهم نامه کارگروهی در دادگستری اصفهان تشکیل شده از جمله حقوق کشاورزان اصفهان مدنظر قرار گرفته است‏.

‏رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان با بیان اینکه وکلا در اوضاعی که بسیار افراد در قرنطینه تعطیل شدند در کنار پرونده ها موارد معاضدتی را به شکل رایگان رسیدگی کردند، گفت:  وکلای کانون در ارتباط با مردمی که توان پرداختنداشتند حتی بیشتر از موارد قانونی کار کردند  که جای تشکر دارد.

48

کد خبر 1557285

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: وزارت دادگستری کانون وکلا زاینده رود کشاورزی کانون وکلای کانون وکلا تفاهم نامه حقوق عامه کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۵۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معمای مشکل غیرفوتبالی گل‌محمدی و تراکتور؛ پای تعهدنامه‌ نهاد خاص مخالف او وسط است؟

اعتمادآنلاین نوشت: یحیی گل‌محمدی، سرمربی قبلی پرسپولیس که در میانه فصل استعفا داد، گزینه اصلی هدایت تراکتور است. با این وجود و در حالی که هم باشگاه تراکتور و هم یحیی گل‌محمدی مذاکرات رسمی را تأیید کردند، هنوز نتیجه خاصی حاصل نشده و فعلاً تراکتور توسط حمید مطهری دستیار سابق یحیی در پرسپولیس مدیریت می‌شود. در این بین گفته می‌شود مشکلاتی غیرفوتبالی دلیل تأخیر در امضای قرارداد بین طرفین است.

 

هوشنگ نصیرزاده، مدیرعامل تراکتور در مصاحبه‌ای با تأیید وجود برخی مشکلات گفت در این زمینه خود یحیی باید همکاری کند. با این حال، گل‌محمدی در مصاحبه‌ای اعلام کرد که منع قانونی برای کار کردن در ایران ندارد.

طبق اطلاعاتی که خبرنگار اعتمادآنلاین به دست آورده هر دو طرف درست می‌گویند! هم نصیرزاده که می‌گوید مشکلاتی غیرفوتبالی وجود دارد و هم یحیی که می‌گوید منع قانونی برای کار کردن ندارد. اتفاقاً پیچیدگی ماجرا هم همین‌جاست.

یحیی گل‌محمدی می‌گوید منع قانونی ندارد، چون هیچ نامه رسمی یا حکم قانونی در این زمینه برای او مبنی بر ممنوع‌الکار بودن صادر نشده است. نصیرزاده می‌گوید مشکلاتی وجود دارد، چون برخی نهاد‌های خاص در استان آذربایجان شرقی به صورت شفاهی با مربیگری یحیی گل‌محمدی در تراکتور مخالف هستند.

در همین زمینه، اطلاعات رسیده به خبرنگار اعتمادآنلاین حاکی از آن است که گویا محمدرضا زنوزی، مالک تراکتور و برخی مدیران تیم با امام جمعه شهر تبریز هم دیدار کردند تا با وساطت او مشکل برطرف شود و نهاد‌های مخالف مجوز کار گل‌محمدی را صادر کنند، اما این ملاقات به نتیجه خاصی ختم نشده است.

یک منبع آگاه به خبرنگار اعتماد گفت، نهاد‌های مذکور از یحیی گل‌محمدی خواسته‌اند تعهدنامه‌ای را امضا کند تا بتواند مشغول کار شود. از جزئیات این تعهدنامه خبری در دست نیست، اما یحیی گل‌محمدی با امضای آن مخالفت کرده است. این منبع آگاه به خبرنگار اعتماد گفت، تعهدنامه‌ای که مقابل یحیی گذاشته‌اند مثل همان تعهدنامه‌ای است که ابتدای فصل مقابل جواد نکونام قرار دادند تا با امضای آن بتواند مجوز نشتسن روی نیمکت استقلال را به دست بیاورد و سرمربی استقلال آن را امضا کرد.

حال باید دید طی روز‌های آینده آیا مشکل یحیی گل‌محمدی برطرف می‌شود یا خیر.

دیگر خبرها

  • تشکیل پرونده قضایی برای عوامل سریال افعی تهران
  • معمای مشکل غیرفوتبالی گل‌محمدی و تراکتور؛ پای تعهدنامه‌ نهاد خاص مخالف او وسط است؟
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • راه حل سند تحول برای رفع مشکل پراکندگی نظرات در حقوق عامه
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • حفظ حقوق عمومی با سلام و صلوات نمی‌شود/ دادستان‌ها نباید در امور اجرایی مداخله کنند