Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@00:11:55 GMT

برخی طرح‌ها در راستای تقویت نهاد وکالت نیست

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۴۹۳۵۶

برخی طرح‌ها در راستای تقویت نهاد وکالت نیست

نائب رئیس اتحادیه کانون‌های وکلای دادگستری(اسکودا) گفت: برخی از طرح‌هایی که در مجلس مطرح می‌شود در راستای تقویت نهاد وکالت نیست چرا که این طرح‌ها توسط اقتصاددان‌ها مطرح شده و پشتوانه حقوقی ندارد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ابراهیم کیانی امروز _پنجشنبه ۹ اردیبهشت_ در نشست خبری به مناسبت آئین تحلیف پذیرفته‌شدگان آزمون اختبار دوره ۴۴ وکلای دادگستری ایران اسکودا، اظهار کرد: برخی از طرح‌هایی که در مجلس مطرح می‌شود در راستای تقویت نهاد وکالت نیست چرا که این طرح‌ها توسط اقتصاددان‌ها مطرح شده و پشتوانه حقوقی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم دولت و هم قوه قضائیه با بحث کسب و کار دانستن وکالت مخالف هستند اما مجلس همچنان بر این موضوع اصرار دارد طراحان این موضوع هدف حقوقی را دنبال نمی‌کنند، یعنی می‌خواهند قواعد اقتصاد و بازار را در سیستم حقوقی پیاده کنند.

نایب رئیس اتحادیه کانون‌های وکلای دادگستری (اسکودا) گفت: در وکالت چیزی به نام زیرمیزی وجود ندارد و با اقدام خوب ریاست قوه قضائیه تعرفه‌های وکالت به روز شده است و حتی از آذرماه سال گذشته که الکترونیکی شدن قراردادها مطرح شد همه قراردادها به صورت الکترونیکی بارگذاری می‌شود و در این زمینه شفاف لازم ایجاد شده است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایمنا، در خصوص تأخیر در آزمون وکالت، تصریح کرد: سه مرجع برای برگزاری این آزمون تعیین تکلیف می‌کنند که اتحادیه کانون‌های وکلا به عنوان مرجع درخواست دهنده آزمون هر سال طبق قانون موظف است درخواست برگزاری آزمون را به سازمان سنجش بدهد و پس از درخواست وظیفه کانون تمام می‌شود و مرجع بعدی سازمان سنجش است که باید این آزمون را برگزار کند و در حال حاضر ستاد ملی کرونا باید اظهار نظر کند اما سازمان سنجش و ستاد کرونا بی‌تدبیری انجام دادند و داوطلبان را تاکنون در بلاتکلیفی قرار دادند چراکه در آذرماه آزمون وکالت قوه قضائیه و در اسفند هم آزمون دکترا را برگزار کردند.

کیانی در ادامه این بحث با بیان اینکه در اسفند ۴۸ ساعت قبل و در فروردین ماه ۱۲ ساعت قبل این لغو آزمون را اعلام کردند، اظهار کرد: اتحادیه کانون‌های وکلا (اسکودا) هم مراتب نارضایتی خود را اعلام کردیم و این بی‌نظمی‌ها ربطی به اتحادیه کانون‌های وکلای کشور ندارد قطعاً تا پایان خرداد ماه در تاریخی که مشخص شود این آزمون برگزار می‌شود.

وی در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار ایمنا، گفت: به روزرسانی قوانین را قبول داریم اما با باید رعایت اصول حقوقی در این کار انجام شود و بر روی متن واحدی به توافق برسیم و آن را ارائه دهیم ظرفیت و نحوه جذب وکیل را قوه قضائیه از طریق کانون‌های وکلا یا ماده ۱۸۷ اعلام می‌کند که سال قبل ده هزار نفر اعلام ظرفیت کردند ۱۰۰ هزار وکیل در کل کشور داریم اما از آذر ماه که بارگذاری الکترونیک اعلام شد ۱۷۷ پرونده و قرارداد به ثبت رسیده است و این این بدان معناست که به هر وکیل حتی دو پرونده هم نرسیده است.

قرار نیست همه فارغ‌التحصیلان رشته حقوق وارد وکالت شوند

در ادامه این جلسه شهرام محقق عضو هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری استان اصفهان، اظهار کرد: سالانه حدود ۸۵ هزار نفر در آزمون ورودی وکالت سراسر کشور شرکت می‌کند که حدود ۵ هزار نفر از آنها پذیرفته می‌شوند، از ابتدای لایحه استقلال کانون‌های وکلا تا امروز ۷۰ سال از عمر آن می‌گذرد حدود ۵۰ هزار وکیل داریم چراکه امکانات و نیاز جامعه ما هم بیش از این نبوده است.

وی در خصوص لزوم ترویج فرهنگ وکالت گفت: ترویج فرهنگ وکالت بر عهده نهادهای فرهنگی است و کوتاهی نهادهای فرهنگی ربطی به نهادهای وکالتی ندارد، قرار نیست همه فارغ‌التحصیلان رشته حقوق وارد وکالت شوند. مشاغلی همچون قضاوت، سردفتری دفاتر ازدواج و طلاق، مشاور حقوقی ادارات و شرکت‌های خصوصی هم وجود دارد، همه نیروی کار نباید در یک قسمت متمرکز شوند اگر برخی واقعاً به دنبال طرح‌های جذب فارغ التحصیلان حقوق هستند باید در دیگر مشاغل به دنبال آن بگردند شرکت‌های خصوصی یا کارخانجات و مشاوران املاک می‌توانند درصد بسیاری از فارغ‌التحصیلان حقوق را وارد کار کنند اما این موضوعات در جامعه ما اجرایی نمی‌شود.

تفاهم‌نامه مؤسسه معاضدت کانون وکلای اصفهان با نهادهای حمایتی

همچنین مرضیه متانت‌فر رئیس مؤسسه معاضدت کانون وکلای دادگستری استان اصفهان اظهار کرد: تفاهم‌نامه‌هایی برای ارائه خدمات مشاوره‌ای با برخی نهادها مانند زندان مرکزی، زندان نسوان، کانون اصلاح و تربیت، بهزیستی، کمیته امداد، امور بانوان استانداری اصفهان برقرار شده که هر هفته تعدادی از مستشاران کانون وکلای اصفهان به این مکان‌ها برای مشاوره رایگان می‌روند و حتی برای موارد ضروری و مهم این دستگاه‌ها همکاری لازم انجام می‌شود.

وی افزود: تفاهم نامه‌هایی با شورای حل اختلاف استان برقرار شده که مستشاران کانون وکلا به مراجعان این نهاد هم مشاوره‌های رایگان را ارائه می‌دهند همچنین در طبقه همکف دادگستری اصفهان حدود ۲۰ نفر از مستشاران در تمام ایام هفته مشاوره‌های حضوری و تلفنی به مراجعان ارائه می‌دهند، افراد نیازمند می‌توانند برای دریافت خدمات مشاوره‌ای به مؤسسه معاضدت در خیابان نیکبخت روبروی دادگستری اصفهان از شنبه تا پنجشنبه مراجعه کنند.

کد خبر 490188

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ابراهیم کیانی نهاد وکالت وکیل تسخیری وکالت معاضدتی اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری اسکودا اسكودا اتحادیه اسکودا رئیس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان وکیل پایه یک دادگستری وکیل خدمات مشاوره ای مشاوره حقوقی مجلس شورای اسلامی استقلال نهاد وکالت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اتحادیه کانون های وکلا فارغ التحصیلان وکلای دادگستری کانون وکلای قوه قضائیه کانون وکلا طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۹۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ کتاب شهدای شهرستان بهارستان رونمایی شد

در راستای کنگره ۱۲ هزار شهید استان تهران از ۵ کتاب سلام بر محمدرضا، سرو قامتان سرخ گلستان، خاطرات بابا عزیز، املای آسمانی و دلاور مردان جان‌برکف ایران‌زمین در شهرستان بهارستان رونمایی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، عبدالله نوحی عصر امروز در آیین رونمایی از کتاب شهدای شهرستان بهارستان که در راستای کنگره ملی سرداران شهید و 12 هزار شهید استان تهران به میزبانی دبستان شاهد شهید آوینی شهر صالحیه برگزار شد، گفت: باید با نگارش این‌گونه کتاب‌ها و نقل خاطرات شهدا، اجازه ندهیم مسلک و آرمان شهدا فراموش شود.

وی با اشاره به رونمایی از 5 اثر مرتبط با شهدای شهرستان بهارستان، افزود: استکبار جهانی به رهبری آمریکا و رژیم جنایت‌کار صهیونیستی، فساد را اشاعه می‌دهند و بی‌تردید، به فرموده قرآن تازیانه عذاب الهی بر آن‌ها فرود خواهد آمد.

فرماندار بهارستان با تأکید بر ارج نهادن به مقام شامخ شهدا، تصریح کرد: به تعبیر امام خامنه‌ای، شهدا معامله‌ای هوشمندانه انجام دادند و به فرمایش ایشان، شهدا، شروطی همچون اخلاص، ایثار، صدق، معنویت، مجاهدت، توجه به خدا، کار برای مردم، تلاش برای عدالت و تلاش برای استقرار حاکمیت دینی را رعایت کردند.

ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است

نوحی با بیان اینکه شهدا جایگاهی بسیار رفیع دارند که ما هرچه از آن بگوییم کم است، گفت: اجر نویسندگان حوزه دفاع مقدس کمتر از شهادت نیست و اگر این‌گونه کتاب‌ها نوشته نشود و خاطرات گفته نشود، شهدا و خاطرات و آرمان‌های آن‌ها فراموش می‌شوند.

به گزارش تسنیم، در مراسم رونمایی از کتاب شهدای شهرستان بهارستان از نویسندگان این آثار، تجلیل و از کتاب‌های سلام بر محمدرضا، سرو قامتان سرخ گلستان، خاطرات بابا عزیز، املای آسمانی و دلاور مردان جان‌برکف ایران‌زمین رونمایی شد.

انتهای پیام/

  

دیگر خبرها

  • ۵ کتاب شهدای شهرستان بهارستان رونمایی شد
  • تقویت ظرفیت‌ها و مدل‌های بهره‌برداری از کارگزاران دانش و فناوری
  • منتخبان نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان تجلیل می‌شوند
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • مراسم تجلیل از وکلای معلم قزوین
  • اجرای طرح ساماندهی تردد موتورسیکلت‌ها در میدان امام اصفهان
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره «هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان» کانون دراصفهان