Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@17:44:21 GMT

کانون وکلای داگستری متولی اشتغالزایی نیست

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۴۸۸۹۳

کانون وکلای داگستری متولی اشتغالزایی نیست

به گزارش ایرنا، جعفر کوشا روز پنجشنبه در نشست خبری  در سالن اجتماعات کانون وکلای دادگستری اصفهان با تأکید بر نقش کانون های وکلا در تربیت وکیل افزود: نهاد وکالت آمادگی کامل خود را برای به کارگیری همه ظرفیت های خود در امور کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی اعلام می‌دارد اما نباید حاکمیت قانون و استقلال نهاد وکالت به بهانه اشتغال برهم بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: هیچ کس شک ندارد که جامعه در زمان حاضر با مشکلات افتصادی مواجه است ولی برای رفع این مشکلات نباید فرافکنی کرد و نباید توقع داشت چون تعداد دانش آموختگان حقوق افزایش یافته، همه آنها باید وکیل شوند و نهاد وکالت باید مشکلات اقتصادی و اشتغال را حل کند و نهاد وکالت این سوال را دارد آیا ایجاد شغل برای تعداد زیاد این دانش آموختگان برعهده این نهاد است؟

وی ادامه داد: امروز شاهدیم مردم از یک نماینده محترم که وارد مجلس می‌شود توقع دارند راهکارهای اقتصادی برای حل مشکلات اقتصادی و بیکاری ارایه بدهد و ما هم این مساله قبول داریم و حاضریم در آن مشارکت کنیم اما مشارکت در رفع بیکاری نباید تولید بحران کند و باید مدیریت در بحران شود.

کوشا خاطرنشان کرد: این روزها شاهد هستیم هجمه‌ هایی به نهاد وکالت، این نهاد صنفی، قانونی، مردمی و قدیمی وارد می شود که شما بیاید در بحران اقتصادی به ما کمک کنید ولی سوال اینجاست ما چه ابزاری‌های برای حل مشکلات اقتصادی داریم و چرا اصولا اقتصاددانان وارد حریم حقوقدانان شده اند؟ و چرا اقتصاددانان می‌خواهند وکالت را از اصل ٣۵ در فصل سوم قانون اساسی به فصل چهارم ببرند؟  نباید پایه‌های نهاد وکالت را سست کنیم.

رییس اتحادیه وکلا تاکید کرد: ظرفیت آزمون وکالت نباید برداشته شود و با توجه به کمبود زیر ساخت‌های آموزش وکیل، پذیرش وکلا باید سقف داشته باشد و برداشتن سقف مشکلاتی برای کیفیت آموزش ایجاد خواهد شد و با هرج و مرج و جوسازی نمی توانیم به جایی برسیم.

کوشا اظهارداشت: در وکالت اصولا بحث اقتصاد مطرح نیست و تلقی کسب و کار از وکالت موجب تضعیف این نهاد می‌شود و  اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری با قوه قضاییه در مورد تدوین آیین نامه وکالت در تعامل است و در این راستا پیشنهادی به معاونت محترم حقوقی قوه قضاییه ارسال شد که پس از بررسی به اتحادیه برگشت داده شد و طبق قانون در حال رفع ابهامات هستیم تا به معاونت حقوقی قوه قضاییه ارجاع دهیم.

رییس اتحادیه اسکودا خاطرنشان کرد: کانون‌های وکلا براساس قانون به خصوص قوانینی که در نظام جمهوری اسلامی و در سال ۱۳۷۶ مصوب شد، مکلف هستند هر سال یک بار از طریق آزمون جذب کارآموز وکالت داشته باشند و ظرفیت آزمون طبق قانون توسط هیات سه نفره متشکل از رئیس کل دادگستری، رئیس دادگاه عمومی و انقلاب استان و رئیس کانون وکلای استان مشخص می شود و در واقع ۲ رای از سه رای با حاکمیت است بنابراین حاکمیت می تواند از طریق هیات تعیین ظرفیت مدیریت لازم را داشته باشد.

لیلا رییسی رییس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان در این نشست گفت: صاحبان اصلی نهاد وکالت مردم هستند و ما در دفاع از صیانت این نهاد از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

وی با تاکید بر این موضوع که وکیلی می تواند مستقل باشد، که پروانه خود را از کانون وکالت مستقل دریافت کرده باشد و در این صورت می تواند وظیفه اش که ریشه در حقوق اساسی و حقوق ملت دارد را به شکل درستی انجام دهد، گفت: استقلال نهاد وکالت مورد تاکید و اراده قانونگذار بوده است. 

رییس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان تصریح کرد: وظیفه کانون وکلا اشتغالزایی نیست و مهمترین وظیفه کانون‌ها تربیت وکیل است که نیاز به زیرساخت دارد و در همه جای دنیا داشتن مدرک حقوق شرط لازم برای وکالت است ولی شرط کافی نیست با این وجود نمایندگان مطمئن باشند اگر فرصتی بدهند، کانون های وکلا در جهت حل معضل فارغ التحصیلان بیکار رشته حقوق راهکارها و پیشنهادات اصولی ارایه خواهند کرد.

رییسی افزود: از نمایندگان مجلس انتظار داریم در فرآیند تصمیم گیری در امور مربوط به نهاد وکالت با متولیان این نهاد که کانون های وکلای دادگستری هستند مشورت کنند و از نظرات کانون ها و همفکری با قوه قضاییه بهره ببرند.

وی ادامه داد: سهمیه‌های کانون‌های وکلا توسط یک هیات سه نفره که ۲ نفر آن ها منتسب به دستگاه قضا هستند تعیین می شود و هر گونه افزایش پذیرش غیر کارشناسی می تواند به گسترش بیکاری وکلای جوان و ایجاد فساد منجر شود و متاسفانه مشکلات بسیار باعث شده وکلا به واسطه بیکاری و ناامنی شغلی دچار مشکل شوند.

کانون وکلا به عنوان یکی از قدیمی ترین نهادها مدنی با هدف تربیت وکیل فعالیت حمایتی و صنفی از سال ۱۳۴۷ با عنوان 'جمعیت وکلای دادگستری اصفهان' آغاز و پس از پیروزی انقلاب اسلامی کانون وکلای دادگستری منطقه اصفهان در سال ۱۳۷۵ تأسیس شد.

هم اکنون ۲ هزار ۵۱۲ وکیل عضو کانون وکلای استان اصفهان هستند و کانون وکلای دادگستری منطقه اصفهان با همکاری اسکودا سالانه یک دوره آزمون پذیرش کارآموزان وکالت را برگزار می کند.

برچسب‌ها اشتغال زایی اصفهان کانون وکلای دادگستری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اشتغال زایی اصفهان کانون وکلای دادگستری اشتغال زایی اصفهان کانون وکلای دادگستری اخبار کنکور کانون وکلای دادگستری کانون های وکلا کانون وکلا نهاد وکالت قوه قضاییه کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۸۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌چهارمین همایش حوزه انقلابی، حوزه منتظر برگزار می‌شود

چهارمین همایش «حوزه انقلابی، حوزه منتظر» با ره‌یافت علوم انسانی اسلامی به میزبانی شیراز برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حجت‌الاسلام سیدمحمد متولی دبیر اجرایی چهارمین دوره همایش «حوزه انقلابی، حوزه منتظر» با اعلام این مطلب گفت: چهارمین همایش «حوزه انقلابی، حوزه منتظر» با رهیافت علوم انسانی اسلامی فردا دوشنبه، 17 اردیبهشت‌ماه از ساعت 8:30 صبح در شبستان حضرت امام خمینی (ره) حرم مطهر احمد بن موسی شاهچراغ (ع) برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: این همایش هر ساله همزمان با بزرگداشت عالم ربانی آیت‌الله ایمانی، امام جمعه فقید شیراز برگزار می‌شود، زیرا در زمان حیات و مسئولیت ایشان در کسوت نماینده ولی فقیه در استان فارس حوزه‌های علمیه شهر مقدس شیراز جانی دوباره گرفت و در جهت رشد و پیشرفت علمی حوزه و طلاب اقدامات مؤثری از جانب ایشان انجام شد.

متولی بیان کرد: این همایش با حضور طلاب و روحانیون بانو و آقا برگزار خواهد شد و در جهت تسهیل حضور گسترده آنها در آن روز تمام حوزه‌های علمیه آقایان و بانوان در سطح شهر شیراز تعطیل خواهند بود.

وی با اشاره به دریافت 200 اثر علمی و هنری به دبیرخانه همایش بیان کرد: در این همایش ملی برای اولین بار در کشور آئین اهدای جایزه ملی محی‌الدین برگزار خواهد شد. نام این جایزه از نام عالم ربانی و استاد اخلاق آیت‌الله حائری شیرازی اقتباس شده است.

دبیر اجرایی این همایش افزود: در این برنامه به تمام طلاب و روحانیون شرکت‌کننده بن خرید کتاب 500 هزار تومانی با تخفیف 30 در صد اهدا می‌شود.

متولی در پایان با بیان اینکه امسال در چهارمین دوره این همایش ملی میزبان آیت‌الله رشاد به‌عنوان سخنران خواهیم بود، افزود: ایشان عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور و رئیس حوزه‌های علمیه استان تهران است.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • اینفوگرافیک| فراریان بزرگ مالیاتی
  • منتخبان نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان تجلیل می‌شوند
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان
  • سید مهدی متولی «دستیار ویژه ارتباطات مردمی شهردار تهران» شد
  • مراسم تجلیل از وکلای معلم قزوین
  • اجرای طرح ساماندهی تردد موتورسیکلت‌ها در میدان امام اصفهان
  • ‌چهارمین همایش حوزه انقلابی، حوزه منتظر برگزار می‌شود
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • پیگیری طرح وکلا در مساجد از سوی رئیس قوه قضاییه
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره «هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان» کانون دراصفهان