Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@18:39:20 GMT

اصفهان پایلوت اجرای طرح بیمه وکالت شد

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۵۱۴۰۹

اصفهان پایلوت اجرای طرح بیمه وکالت شد

رئیس کانون وکلای استان اصفهان گفت: طرح بیمه وکالت و مشاوره برای نخستین بار در کشور به صورت پایلوت در اصفهان اجرا می‌شود.

لیلا رئیسی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص اجرای طرح بیمه وکالت اظهار کرد: در تمام جوامع بشری دسترسی به عدالت قضایی و بهداشت قضایی، دو مقوله مهمی است که مسلما راه تحقق آنها فراهم کردن زمینه‌های برخورداری و دسترسی آسان به خدمات با کیفیت قضایی و وکالتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فرهنگ‌سازی لازمه شناخت مزایای استفاده از خدمات وکالت و مشاوره است، افزود: یکی از نتایج مثبت استفاده مردم از خدمات وکالتی و مشاوره‌ای به حداقل رساندن آمار پرونده‌های ارجاعی به مراجع قضایی و جلوگیری از تحمیل هزینه‌های انسانی و مالی هنگفت به جامعه است.

رئیس کانون وکلای استان اصفهان ایجاد اعتماد به نهاد وکالت را از آثار ارزنده فرهنگ‌سازی در این زمینه دانست و تصریح کرد: فرهنگ‌سازی و توجه به نهاد وکالت قطعا از مراجعه مردم به موسسات غیرمجاز و دلالان که امروزه از آفات جدی جامعه و دستگاه قضایی کشور هستند، جلوگیری می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه موضوع بهداشت قضایی یک از شاخص‌های توسعه‌یافتگی کشورها است، گفت: امروزه یکی از شاخص‌های تشخیص و ارزیابی میزان توسعه یافتگی کشورها، بهداشت قضایی است، همچنین باید توجه داشت که بهداشت قضایی تنها با آشنایی افراد نسبت به تکالیف قانونی خود و استفاده از مشاوران متخصص در این زمینه محقق می‌شود.

رئیس کانون وکلای استان اصفهان دسترسی به خدمات بیمه‌ای را از ضروریات توسعه یافتگی دانست و افزود: بدون تردید همانگونه که دسترسی به خدمات بیمه‌ای در حوزه سلامت و بهداشت یک ضرورت غیرقابل انکار در جوامع بشری است، دسترسی مردم به خدمات بیمه وکالت و مشاوره حقوقی نیز امری جدی و ضرورتی غیرقابل انکار است.

وی طرح بیمه خدمات مشاوره و وکالت را در راستای افزایش اشتغال‌زایی وکلای جوان مفید دانست و تصریح کرد: ایجاد زمینه دسترسی مردم به خدمات آسان وکالت و مشاوره حقوقی نیز اگر نگوییم بیشتر از موضوع بیمه بهداشت و سلامت، به همان میزان حائز اهمیت است و افراد جامعه حق دارند از مزایای بهره‌مندی از خدمات بیمه‌ای در موضوع وکالت و مشاوره در تامین زندگی مطلوب فردی و اجتماعی آنها، برخوردار شوند.

رئیسی با تاکید بر اینکه بیمه وکالت بر دو پایه مردم و وکلا استوار است، اظهار کرد: همانطور که در کشورهای توسعه یافته افراد از بدو تولد تا زمان فوت از خدمات وکالتی و قضایی برخوردارند، افراد جامعه ما هم حق دارند از خدمات بیمه مشاوره و وکالت برخوردار باشند، که به واسطه طرح بیمه وکالت زمینه بهره‌مندی افراد از خدمات وکالت و مشاوره فراهم خواهد شد.

وی در خصوص ایجاد تفاهم‌نامه کانون وکلا در خصوص بیمه مشاوره و وکالت گفت: در همین راستا تفاهم‌نامه سراسری اتحادیه کانون‌های وکلای دادگستری با بیمه کوثر منعقد شده است و باعث افتخار است که استان اصفهان در راستای تحقق بهداشت قضایی پیش قدم بوده و پایلوت اجرای طرح بیمه وکالت است.

وی با ابراز تاسف از تبلیغات سوء علیه کانون‌های وکلا تصریح کرد: امروز کانون‌ها متهم به انحصارطلبی می‌شوند که این موضوع را به  بهانه طرح حذف آزمون وکالت و کمبود وکلا مطرح کرده‌اند، این در حالی است که وکلای جوان ما اکنون با مسئله بیکاری روبه‌رو هستند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بيمه كانون وكلا مشاوره حقوقی وکالت وکیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۱۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد غلام نژاد، به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اسای ، سپتیک، فیبروزیس ، اوتیسم ، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضا (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی،رتینوپاتی دیابتی ، صرع مقاوم به درمان ، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون ، دیستونی ، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تأمین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

Bimeh salamat Iranian.ir

Csp.ihio.gov.ir

غلام نژاد اظهار داشت :بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود . بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل : بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تأیید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده‌اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره مند شوند.

در استان تهران تا کنون ۱,۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است